Over mij 

Dit wil ik…
Meer plezier en minder gedoe. Dat is waar ik voor ga. Op het werk, maar ook privé. Want wees eerlijk… we hebben allemaal wel eens gedoe op persoonlijk en professioneel vlak. Ik help professionals hiermee om te gaan en focus te houden op groei. Talent daar ontbreekt het niet aan, maar de potentie benutten is niet altijd makkelijk. Het is mijn passie om hier alles uit te halen. Voor mijzelf, maar ook voor anderen. Ik blijf mijzelf continu ontwikkelen en gun dit iedereen! Daarmee zorg je zelf voor meer plezier en minder gedoe!

Hoe het begon…
Aan het begin van mijn carrière ben ik in het HR vak gestapt. Ik wilde bedrijven helpen het beste uit mensen te halen. Na bijna 15 jaar werken als HR Professional, heb ik besloten om ‘voor mezelf te gaan’. In 2018 heb ik mijn vaste baan opgezegd en mijn eigen bedrijf opgezet. Zo kan ik doen wat ik het liefste doe. Mensen helpen met groei, (persoonlijke) successen behalen en het leven vieren. 

En nu?
Inmiddels ben ik moeder van 2 jongens, heb ik een partner die me steunt en bouw ik mijn leven en bedrijf op zoals ik dat graag zie. Met coaching help ik mensen verder, ik heb tijd voor mezelf, geniet met mijn gezin en… ik heb veel plezier in mijn vak. Heb ik nooit meer gedoe? Tuurlijk wel! Maar ik weet er steeds beter mee om te gaan en blijf focus houden op plezier! Naast mijn eigen coachpraktijk heb ik ook Studio Tof Doen. Daar bied ik samen met Lotte loopbaancoaching met een twist. 

Als coach…
Op het gebied van coaching heb ik ruim 10 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven op alle niveaus. Van starter tot ervaren professional en van teamleider tot directeur. Als zelfstandig coach werk ik nog steeds met zowel leidinggevenden als professionals op HBO en WO niveau. Samen werken we concreet en doelgericht, met een aanpak die niet zweverig is, maar wel diepgang heeft. En ja, onderweg wordt ook gelachen. 

Ik ben opgeleid als erkend coach op senior niveau en gecertificeerd voor het gebruik van MBTI en DISC. Daarnaast ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Meer weten? bel of mail gerust!

Lianne van Diepen