Skip to content

Over mij 

Dit wil ik…
Meer plezier en minder gedoe. Dat is waar ik voor ga. Op het werk, maar ook privé. Want wees eerlijk… we hebben allemaal wel eens gedoe op persoonlijk en professioneel vlak. Ik help professionals hiermee om te gaan en focus te houden op groei. Talent daar ontbreekt het niet aan, maar de potentie benutten is niet altijd makkelijk. Het is mijn passie om hier alles uit te halen.

Hoe het begon…
Aan het begin van mijn carrière ben ik in het HR vak gestapt. Ik wilde bedrijven helpen het beste uit mensen te halen. Na bijna 15 jaar werken als HR Professional, heb ik mijn eigen bedrijf opgezet. Zo kan ik onafhankelijk doen wat ik het liefste doe. Mensen en bedrijven helpen met groei, (persoonlijke) successen behalen en het leven vieren. 

En nu?
Inmiddels ben ik gelukkig getrouwd, moeder van 2 jongens, en heb ik zowel mijn eigen coachpraktijk als Studio Tof Doen (ook leuk om even te kijken) opgezet. Hiermee combineer ik mijn passie voor groei met het genieten van en met mijn gezin. Voor mij de ideale combi. Heb ik nooit meer gedoe? Tuurlijk wel! Maar ik weet er steeds beter mee om te gaan en blijf focus houden op wat voor mij belangrijk is.

Als coach…
Op het gebied van coaching heb ik ruim 10 jaar ervaring op alle niveaus. Van young tot ervaren professional en van teamleider tot directeur. Steeds werk ik met leidinggevenden en professionals op HBO en WO niveau. Samen werken we concreet en doelgericht, met een aanpak die niet zweverig is, maar wel diepgang heeft. En ja, onderweg wordt ook gelachen. Want groeien is niet makkelijk, maar echt wel leuk!

Ik ben opgeleid als erkend coach op senior niveau en gecertificeerd voor het gebruik van MBTI en DISC. Daarnaast ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Meer weten? bel of mail gerust!

Lianne van Diepen