Skip to content

GROEITRAJECT De relatie boost (werk en privé)

 

 

Voor soepelere werkrelaties
– met je leidinggevende
– met je collega’s
– met de klant
– met leveranciers

Voor soepelere privé relaties
– 
met je partner
– met je kinderen
– met je (schoon)ouders
– met je vrienden 

Hoe word ik gelukkiger? 

Onderzoek wijst uit: Jouw geluk hangt af van van de relaties met de mensen om je heen — je vrienden, partner, collega’s en familie. Als daar iets mis is, dan is de kans groot dat het je in de weg zit. En heel eerlijk, in elke relatie loopt het weleens mis. Je partner luistert niet naar wat je vertelt, een vriendin reageert niet op jouw appjes, een leidinggevende zegt op het laatste moment steeds jullie afspraak af of je collega laat jou telkens het vuile werk opknappen. Het kost bakken energie en tijd. En dat is niet nodig!

In de Geluksroute vertelt coach en psycholoog Anne de Jong wat je kunt doen voor minder frustraties en meer plezier in al je relaties. Met dit boek als leidraad coach ik jou op jouw eigen geluksroute. Want weten is één, doen is anders. Als gecertificeerd Geluksroute coach, help ik jou in het Geluksroute Groeitraject stap voor stap naar een leven zonder gedoe! 

 

Creëer gezonde en evenwichtige relaties 

Verbeter je relaties. Thuis, met vrienden, op het werk en met jezelf. Herken jouw reflexen, valkuilen en dwaalsporen en leer opkomen voor jezelf met een eerlijk gesprek. Los je gedoe op voordat het escaleert en verbeter je band met de mensen om je heen. 

 

In 5 stappen minder gedoe & meer plezier met de mensen om je heen 

Leer aan de hand van het boek, de online cursus en 1:1 coaching in vijf heldere stappen zelf de regie pakken in lastige sociale situaties. Los je gedoe op voordat het escaleert en verbeter je band met de mensen om je heen. In je relatie, met vrienden en op het werk. 

Start een groeitraject. Een combinatie van persoonlijke coaching en opleiding. Dit versterkt elkaar! Leer vanuit de theorie hoe je gelijkwaardige relaties opbouwt en verkrijg in 1 op 1 coaching inzicht in hoe dit bij jou werkt. Krijg extra handvatten en ontdek welke actiestappen jij het beste kunt zetten.
Werk zo optimaal aan jouw eigen coachdoel.

Meer weten? Ik vertel je graag vrijblijvend over dit traject in een gratis kennismakingsgesprek. 

De Geluksroute - Basis

De Geluksroute - Basis

In 5 stappen naar
meer plezier en minder gedoe!

Een groeitraject met 5 persoonlijke sessies 

Inclusief het boek “De geluksroute” 

€795,-

De Geluksroute - Compleet

De Geluksroute - Compleet

In 5 stappen naar
meer plezier en minder gedoe!

Een compleet groeitraject met 9 persoonlijke coachsessies

Inclusief de online cursus “De geluksroute” en het bijbehorende boek.

€1379,-