Skip to content

Loopbaancoaching

Je krijgt geen energie meer van je werk en wilt eigenlijk iets anders. Wat je nu doet wil je niet meer, maar wat wil je eigenlijk wel? Wat vind je leuk? En wat belangrijk? Waar ben je goed in en welke banen passen bij jou? Of… je staat op het punt keuzes te maken, maar wat kies je? Het vinden van een baan waarin je het echt naar je zin hebt, wat helemaal in jouw plaatje past… dat is best lastig! Door loopbaancoaching kom je er achter wat je echt wilt, wat voor jou belangrijk is, wat bij je past en hoe je dit bereikt. 

Met loopbaancoaching help ik je de baan of carrière vinden die bij je past. Door middel van gerichte coaching word je je bewust van wat je drijft, krijg je inzicht in je talenten en waar je energie van krijgt. Je beseft wat voor jou belangrijk is en welke banen hierbij passen. Zo kun je, vol zelfvertrouwen, met jouw persoonlijke loopbaanstrategie aan de slag.

En dit door concreet stappen te zetten met een effectief traject van 4 a 5 coachsessies. 

Ben jij iemand die in beelden denkt? Check STUDIO TOF DOEN. Daar werk ik in samenwerking met Lotte voor loopbaancoaching met een twist. In onze studio dagen we je uit om het net even iets anders te doen… Dat geeft vernieuwende inzichten!

LOOPBAAN COACHING


Wat levert het op?

→  Inzicht in wat jij wilt en belangrijk vindt, je waarden en wensen
→  Inzicht in je talenten en sterke punten
→  Een korte en lange termijn loopbaanstrategie
→  Concrete stappen en een actieplan
→  Meer regie en zelfvertrouwen
→  Makkelijker knopen doorhakken
→  Aan de slag met werk dat jou energie geeft

Mijn werkwijze  →  Loopbaancoaching

Als eerste stemmen we het doel af. Wat wil je bereiken. In 4 a 5 sessies werken we vanuit de huidige situatie naar dat doel toe. Bij loopbaancoaching werk ik vanuit jouw wensen. Ik stem steeds met je af waar jij je op wilt richten. Ik daag je daarbij uit te ontdekken wat jij echt wilt. Ik help je met verschillende opdrachten, oefeningen en inzichten en nodig je uit zelf op onderzoek te gaan. Tussen de sessies door werk je dan ook intensief aan de verschillende opdrachten. Tijdens de sessies bespreken we jouw inzichten vanuit deze opdrachten, en hoe je hiermee om kunt gaan. Met verschillende coachtechnieken help ik je ontdekken wat bij jou past en wat voor jou de beste vervolgstappen zijn. Daarom is geen traject hetzelfde, de oefeningen en opdrachten die ik aanbied, zijn altijd op maat.

Loopbaancoaching gaat uit van de gedachte dat je zelf het beste weet wat bij je past. Gerichte coaching helpt je dit zelf ontdekken. Ik werk nadrukkelijk niet met een online vacature-matchsystemen, loopbaantesten etc. Het is wel mogelijk gebruik te maken van vragenlijsten die je inzicht geven in je eigen persoonlijkheidsstijl of gedrag. Zoals MBTI of DISC. Ik gebruik deze tools alleen als ik denk dat dit toegevoegde waarde heeft voor jou. Dit maakt geen standaard onderdeel uit van een loopbaantraject, maar is optioneel toe te voegen.