Skip to content

Management & Business coaching

Je wilt groeien in jouw rol als ondernemer, leider of manager. Leer jezelf en je team beter kennen, effectiever communiceren en de aanwezige potentie beter te benutten. Ontwikkel de leiderschapsstijl die past bij jouw kwaliteiten en uitdagingen. Haal zo het beste uit jezelf en je team en zorg samen voor groei op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Voor bedrijven is het essentieel om de potentie voor groei te benutten. Die potentie is er altijd, maar om die te benutten helpt het om letterlijk uit jouw dagelijkse praktijk te stappen. Coaching voor jou als leidinggevende of ondernemer helpt je patronen te doorbreken en jouw persoonlijke stijl verder te ontwikkelen. Juist in jouw rol is continu leren essentieel.

In welke situatie jij je ook bevindt, we bepalen jouw coachdoel voor een traject op maat. We ontdekken de knelpunten, hoe jij de regie kunt pakken en meer verantwoordelijkheid bij medewerkers kunt leggen. Je krijgt inzicht en concrete handvatten, zodat je met zelfvertrouwen stappen kunt zetten. En je hebt een gelijkwaardige gesprekspartner voor specifieke vraagstukken en dilemma’s. Ga uit de comfortzone, benut jouw kracht en die van jouw team optimaal en richt je op wat je echt energie en succes oplevert. Daar ligt de groei!

Ondernemer?
Als ondernemer heb jij de leiding van jouw eigen bedrijf. Met of zonder eigen personeel, ook als ondernemer is het belangrijk om uitgedaagd te worden en waardevol om met een onafhankelijk persoon te kunnen sparren en jezelf blijven ontwikkelen.

Bereik jouw (zakelijke en persoonlijke) doelen sneller met onafhankelijke businesscoaching.

MANAGEMENT & BUSINESS COACHING

Management coaching iets voor jou?

Managementcoaching biedt jou als leidinggevende de mogelijkheid om afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en de grote lijnen te zien. Je kunt je eigen manier van werken, dilemma’s waar je mee zit en de samenwerking binnen het team beter tegen het licht houden. Je ontdekt welke patronen er spelen en wat er voor nodig is deze te doorbreken.

Ben jij ondernemer?

Ook dan helpt een coach je verder te komen en patronen te doorbreken. Minder gedoe te hebben en meer gedaan te krijgen. We ontdekken de knelpunten, hoe jij de regie kunt pakken en de juiste stappen zet binnen jouw bedrijf. Je hebt een gelijkwaardige gesprekspartner voor jouw vraagstukken en dilemma’s binnen jouw business. Ik blijf je uitdagen, hou je scherp en stimuleer je jouw doelen te bereiken. Businesscoaching helpt je als ondernemer succesvol te blijven en te genieten van het ondernemerschap! 

Wat levert het op?

→  Meer regie en zelfvertrouwen als manager of ondernemer
→  Meer verantwoordelijkheid bij medewerkers
→  Meer zelfinzicht en inzicht in het doen en laten van anderen
→  Effectievere communicatie
→  Blokkades doorbreken (moeilijke (sales)gesprekken voeren, besluiten nemen, etc)
→  Inzicht in je (verdere) ontwikkeling
→  Een gelijkwaardige sparringpartner voor jouw vraagstukken en dilemma’s

Mijn werkwijze  →  Management & Business coaching

Als eerste stemmen we het doel af. Wat wil je bereiken. In onze trajecten werken we vanuit de huidige situatie naar dat doel toe. Bij coaching werk ik vanuit jouw wensen. Ik stem steeds met je af waar jij je op wilt richten. Ik daag je daarbij uit te ontdekken wat jij anders wilt. Met verschillende coachtechnieken help ik je de juiste oplossingsrichting te vinden.

Gerichte coaching helpt je als leidinggevende zelf ontdekken, wat voor jou en het team het beste is. Ik stel opdrachten voor, geef desgevraagd feedback en stel vooral veel vragen. Dit zet je aan het denken. Je kiest daarbij steeds zelf hoe je gevolg wilt geven aan de inzichten die je opdoet. Jij bepaalt wat je in de praktijk gaat doen. En dat laatste is belangrijk, want je leert in de praktijk. Die ervaringen zijn weer input voor de volgende coachsessie, zodat je steeds een stapje verder komt. Daarom is geen traject hetzelfde, de oefeningen en opdrachten die ik aanbied, zijn altijd op maat.

Plan een gratis kennismakingsgesprek als je meer wilt weten en kennis wilt maken met mij.