Skip to content

Contact opnemen?

Heb je vragen over coaching of mijn werkwijze? Neem contact met me op via het contactformulier. Ik beantwoord je bericht op werkdagen binnen 24 uur. 

Een afspraak inplannen kun je eenvoudig via mijn online agenda op deze website. Tot snel!

Coaching in Alkmaar of op locatie

Bij de start stemmen we af waar de coachsessies plaatsvinden. Online, in de coachruimte aan het Oudegracht 249 in het centrum van Alkmaar of op jouw eigen werklocatie. Op verzoek kunnen sessies buiten plaatsvinden, denk aan het strand of de Westerhout.

Mijn coachruimte is een professionele en mooie ruimte in het centrum van Alkmaar. Hiernaast heeft mijn praktijk een wachtruimte en trainingsruimte voor 8 personen met uitzicht op de gracht. Parkeren kun je het beste in de singelgarage. 


Plan hier zelf een afspraak

Wil je een kennismakingsgesprek aanvragen of een coachgesprek inplannen? Kijk in mijn online agenda en plan direct een afspraak in. Binnen 24 uur ontvang je een bevestiging.  

 

Let’s go!

Veel gestelde vragen

Coach

Lianne

Coach
Virtual Assistant

Linda

Virtual Assistant